Stress & Burn-out Coaching

Je wordt geholpen om met meer energie weer te gaan werken

Is jouw batterij voor een groot deel leeg? Dan bieden wij begeleiding met behulp van de CSR methode (Chronische Stress Reversal) en TA methode (Transactionele Analyse). Ook komen onderdelen van professor Erik Scherder hierin terug. Wij leren je bewust om te gaan met je energie en de balans te vinden tussen inspanning en herstel.

Hoe ziet het traject er uit?

bankenmoe.jpg

Stap 1: Uitgebreide intake en vragenlijst

We gaan van start in het traject met een uitgebreide intake en het inzetten van CSR Vragenlijst Stressklachten om goed inzicht te krijgen in de ernst van je stressklachten. 

Stap 2: Coachgesprekken en oefeningen

Het traject kent 3 fases en afhankelijk van je klachten wordt per fase het accent gelegd die voor jouw herstel relevant is. Fase 1 gaat om het stoppen van de roofbouw en bevorderen van herstelfuncties. Fase 2 is het opbouwen van vitaliteit en fase 3 is opbouwen van je conditie en het re-integreren.

Je wordt via de CSR methode gecoacht op fysiek, mentaal en gedragsniveau. Je krijgt oefeningen en huiswerkopdrachten die erop gericht zijn om bewuster om te gaan met energie en een balans te hebben tussen inspanning en herstel.

Stap 3: Eindgesprek en opnieuw invullen vragenlijst

Aan het einde van het traject vul je de CSR Vragenlijst Stressklachten opnieuw in. Op deze manier kun je de resultaten zien. Ook maak je samen met je coach een zelfzorgplan zodat de kans op terugval klein wordt.

Meer informatie over het plan? Bekijk het in onze video.

 

Hoe lang duurt het traject?

Afhankelijk van de mate van je stressklachten zal het traject circa 3 tot 9 maanden duren. In het begin zijn de contacten frequenter, daarna vinden de coachgesprekken om de 3 weken plaats. Een gesprek duurt ongeveer 1 uur.

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png