Werkfit UWV

Werkfit maken van klanten met psychische problematiek

Als samenwerkingspartners begeleiden re-integratiebedrijf MIR Advies en Arbeidspsychologisch Advies (APA) klanten van UWV, bij wie sprake is van psychische problematiek, richting de arbeidsmarkt. APA richt zich vooral op het arbeidspsychologisch onderzoek en MIR Advies op de re-integratie op de arbeidsmarkt.

De werkwijze Werkfit

Maatwerk, individuele aanpak en voldoende aandacht voor de cliënt zijn kernpunten bij onze gezamenlijke en multidisciplinaire begeleiding van kandidaten. In het ene geval zal er, afhankelijk van de problematiek, meer nadruk liggen op het verbeteren van persoonlijke vaardigheden en effectiviteit, terwijl in andere gevallen de keuze en het verwerven van de passend beroep centraal zal staan.

Meer weten over deze werkwijze? Bekijk onze video voor meer informatie.

tevredenheidslogo(1).jpg

Klanttevredenheidsonderzoek

Conform de eisen die het UWV stelt hebben wij in 2021 een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door een onafhankelijke organisatie. Voor de afgesloten Werkfit trajecten hebben wij een tevredenheid gescoord van:

Contact opnemen
foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png