Expert in re-integratie
Enthousiast én met hart voor mensen

Gespecialiseerd in werknemers met psychische klachten

Bij MIR Advies werken collega's die het talent hebben om naar mensen te luisteren en hierdoor een goed beeld te vormen van de persoon tegenover hem of haar, met zijn of haar specifieke wensen en uitdagingen. Door het scheppen van randvoorwaarden, samen te werken, het voortdurend stimuleren en motiveren van de coachee, streven wij naar het maximaal haalbare voor iedere persoon die we onder onze de hoede nemen.

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend of gemakkelijk om een vervullende baan te vinden, onze coaches weten wat voor weerslag dit heeft op hen. Dit motiveert ons extra om zich voor elke coachée 100% in te zetten, omdat wij weten wat het hebben van een baan doet voor het zelfvertrouwen van de mens. 

miradvies.png

Onze kern- en merkwaarden

MIR Advies staat voor Markt Interventie Resultaat. In onze werkwijze zitten de kern- en merkwaarden opgesloten die wij belangrijk vinden. 

Markt:

De behoefte van de opdrachtgever bepaalt onze dienst op het gebied van arbeid. Een dienst voeren wij op een laagdrempelige, informele manier maar op professionele wijze uit. Afspraak is bij ons afspraak waarbij we open communicatie belangrijk vinden. 

Interventie:

Elk mens is uniek waardoor we een op maat gesneden traject vorm geven. Wij vinden het belangrijk dat een werknemer wordt gehoord en gezien. We luisteren daarom goed en sluiten aan op het niveau dat men aankan. Onze gereedschapskist met instrumenten die we kunnen inzetten is daarom ook breed. We zetten de instrumenten dusdanig in dat de werknemer in beweging komt, blijft en bij voorkeur zich (persoonlijk) ontwikkelt. 

Resultaat:

Wij vinden het belangrijk dat zowel de werkgever als de werknemer tevreden is. Dit betekent dat we de begeleiding uitvoeren binnen de wettelijke gestelde kaders, we zijn gericht op uitstroom naar ander (passend) werk en we vinden het belangrijk dat de werknemer het maximaal haalbare eruit probeert te halen; op werkvlak maar ook op persoonlijk vlak. 

 

2010 tot heden

MIR Advies bestaat vanaf 2010; oprichtster heeft in eerste instantie vanuit een freelance status voor regionale en landelijke re-integratiebureaus opdachten uitgevoerd op het gebied van spoor 2, ERD (Eigen Risico Drager), Van Werk naar Werk en outplacement. In de loop van de jaren kreeg MIR Advies steeds vaker van werkgevers (groot en klein) opdrachten gegund. Per 2019 is als opdrachtgever hier bijgekomen het UWV; MIR Advies mag  uitkeringsgerechtigden begeleiden en werkfit maken.

Momenteel zijn wij groeiende in de regio.  

 

Veel contacten in diverse branches

MIR Advies heeft in de loop van de tijd breed contacten opgebouwd met organisaties in zowel de publieke sector als in het bedrijfsleven. Dit grote netwerk vergroot de kansen op (her)plaatsing van uw werknemer met een veelvoud. 

De laatste jaren heeft zij veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van tweede spoor trajecten en coachingsopdrachten voor bekende landelijke bedrijfsorganisaties zoals, HomeInstead, Justitie, Rasenberg, Palier, Avans Hogeschool, GGz Breburg, McDonald’s, de Goudse verzekeringen, Martens en van Oord, Tommy Teleshopping en het UWV.

Ook de kleinere organisaties in het MKB zijn bij MIR Advies van harte welkom. 

 

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png