Onze samenwerkingen 
Brabant en Zeeland

Door de jaren heen is onze kring gegroeid

De consulenten bij MIR Advies hebben talent om naar mensen te luisteren waardoor een goed beeld wordt gevormd van de persoon tegenover hem of haar. Door het scheppen van randvoorwaarden, samen te werken, het voortdurend stimuleren en motiveren van de coachee, streven wij naar het maximaal haalbare voor iedere persoon die wij onder onze hoede nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van de werknemer met psychische klachten.

MIR Advies heeft het afgelopen jaar tijdens de uitvoering van spoor 2, ervaring opgedaan met het begeleiden van werknemers met long COVID klachten.

Wij werken volgens de AVG richtlijnen.

foto2.jpg

's-Hertogenbosch-Tilburg-Eindhoven

Na jaren lang in loondienst het vak geleerd te hebben ben ik in 2010 als éénpitter gestart met MIR Advies. Ik merkte tijdens mijn werk dat bij een spoor 2 traject veel op een werkgever en werknemer afkomt. De wet met haar vele regeltjes en de gevoelswereld van de werknemer. Beiden zijn belangrijk. Gaande weg heb ik me ontwikkeld tot toegepaste psycholoog welke ik combineer met een zakelijke, nuchtere kijk op zaken. Ik ben positief en ontwikkelingsgericht ingesteld.

Mirjam Barkmeijer (oprichtster)

06-26776738

 

 

jaapinkleur.jpeg

Dordrecht-Breda-Tilburg e.o.

Onlangs ben ik gestart bij MIR Advies als Werk- en Mobiliteitscoach. De kneepjes van het vak ben ik momenteel aan het leren onder begeleiding van Mirjam. Zelf heb ik een juridische scholingsachtergrond en ik vind het leuk om mensen verder te helpen op het gebied van werk. Het is mijn talent om een fijne relatie met mensen op te bouwen en daardoor het maximale resultaat uit een samenwerking te halen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Jaap Luitjes (consulent Werk en Mobiliteit)

06 - 57778314

fotolindavisser.jpg

Breda

Al vele jaren werk ik samen met MIR Advies op het gebied van Stress & Burn-out coaching en spoor 2. Mijn motto is, doe alles wat je doet met hart en ziel. Op het moment dat je iets doet waar je je ziel en zaligheid in kwijt kunt, dan word je hier waarschijnlijk goed in. Het begint met passie en plezier en het resultaat volgt dan vanzelf!

Linda Visser (consulent Werk en Mobiliteit)

06 - 30366078

fotoanke.jpg

Zeeland - Rotterdam

Als coach wil ik je graag begeleiding bieden bij veranderingen in je arbeidsleven. Dat kan zijn in bijvoorbeeld een 2de spoortraject maar ook preventief. Als jij het gevoel hebt "ik weet niet of mijn baan nog steeds echt bij mij past" wil ik je graag helpen dat uit te zoeken.

Anke van Harinxma (consulent Werk en Mobiliteit)

06 - 37194284

jeannette.jpg

Zeeland

Specialties: individuele/groeps coaching & counselling; omgaan met en voorkomen van pesten op het werk; outplacement; omgaan met verlies; verzuimconsulent; Sta Sterk Trainingen Omgaan met Pesten voor kinderen

Jeannette Vermast (consulent Werk en Mobiliteit)

06 - 15562099

Professionals Brabant

Wij werken met onderstaande professionals samen

fotofloorslagter.jpg

Tilburg

Ik ben een lichaamsgericht therapeut en psycholoog die jou begeleidt om je levenslust weer te vinden. Ik begeleid je om de pijn die je voelt los te laten. Ik begeleid je om weer dichter bij jezelf te komen. Misschien ben je jezelf kwijtgeraakt, misschien heb je een midlifecrisis. Misschien ga je steeds over je eigen grenzen heen en kijk je alleen naar wat anderen nodig hebben. Misschien zit je wel in een crisis, zit je in de knoop met jezelf en weet je niet hoe je eruit moet komen. Ik help je weer dichter bij jezelf te komen.

Floor Slagter (lichaamsgericht therapeut/psycholoog)

06 -28052504

gerbrich.jpg

Tilburg-Nijmegen

Het leven kan op momenten overweldigend zijn. De één kan goed met tegenslagen omgaan, de ander
laat zich er volledig door uit het veld slaan. Als jij ook wel eens het gevoel hebt dat het leven soms een
maatje te groot is, kan je bij mij terecht. Ik wil je je stem weer laten vinden en de ruis omzetten in een
voor jou hanteerbaar volume. In onze sessies loop ik met je mee en gaan we samen op zoek naar je
zelfredzaamheid en veerkracht. Met meer overtuiging durven leven. Dat doe ik zonder oordeel, maar wel
duidelijk en direct. Liefdevol spiegelend, incidenteel confronterend, echter nooit afbrekend

Gerbrich van Mil-de Jong (psycholoog NIP)

06-15382858

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png