Tweede spoor traject

Er wordt gekeken naar een passende oplossing buiten uw bedrijf

Lukt het u en de werknemer niet om gedurende het eerste ziektejaar een passende oplossing binnen uw bedrijf te vinden? Dan bent u als werkgever verplicht een tweede spoortraject te starten. Een tweede spoor traject betekent dat er wordt gekeken naar een passende oplossing buiten uw bedrijf. Zowel werkgever als werknemer zijn verplicht actief mee te werken aan het tweede spoortraject vanuit de Wet verbetering Poortwachter.

Hoe klanten ons waarderen

logomcdonalds.png

"Mooie balans met alle kennis en kunde en een uitgebreid netwerk"

Miranda vd Bersselaar HR-manager

McDonald's

“Ik ken Mirjam als een heel toegankelijk persoon die meedenkt in wat voor het bedrijf belangrijk is. Daarbij vergeet ze ook niet het belang van de medewerker. Hierin vindt zij een mooie balans met alle kennis, kunde en het uitgebreide netwerk dat zij bezit. Onze samenwerking is nog pril maar wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar het voortzetten van deze fijne manier van samenwerken”. 

 

paliers.png

"Hoogstaande kwaliteit, realistisch en past bij de problematiek van de medewerker"

Rob Anker - Manager bedrijfsvoering FPA
Palier forensische & intensieve zorg

 

MIR Advies is een integer bedrijf en echt aan te bevelen

"De dienstverlening die je bij  MIR Advies krijgt is van hoogstaande kwaliteit. Mirjam werkt op een zeer adequate en accurate wijze. Is creatief en sensitief waardoor er al heel snel een goede relatie ontstaat die er voor zorgt dat het re-integratietraject tussen medewerker en werkgever erg effectief en warm verloopt. Haar professionaliteit en kennis is groot en heeft een natuurlijke manier van handelen die er op gebaseerd is om goed de mogelijkheden en onmogelijkheden van een medewerker in kaart te brengen. Hierdoor creëert zij samen met de medewerker een goed doordacht re-integratieplan, wat realistisch is en in tempo past bij de problematiek die medewerker heeft.

Kort & goed: MIR Advies is een integer bedrijf en echt aan te bevelen. Het onderscheid zich van andere re-integratiebureaus door haar kleinschaligheid, mensgerichte benadering, toegankelijkheid en snelheid van handelen". 

 

 

rasenberg.png

"Flexibel, toegankelijk, mee- en vooruitdenkend"

Maya Vossebeld – HRM

Rasenberg Infra

"Onze samenwerking met Mirjam, voor zowel werkgever als werknemer, wordt als zeer prettig ervaren. Flexibel, toegankelijk, mee- en vooruitdenkend en vooral ‘down to earth’ zijn kenmerkend voor M.I.R. Advies’"

 

ey.png

"Empatisch, analytisch & resultaatgericht"

 

Graziella Roos - HRM

Ernst & Young

"Als opdrachtgever ben ik zeer tevreden met de inspanningen en resultaten van Mirjam in een 2de spoor traject. Mirjam's aanpak is warm, betrokken en persoonlijk. Hetgeen ik enorm aan de werkstijl van Mirjam waardeer is dat ze breder en verder meedenkt met haar opdrachtgevers. Enorm bedankt Mirjam!"

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png