Test jouw energieniveau door 
onderstaande stellingen in te vullen

Hoe zit het met mijn energie?

Om snel een indicatie te krijgen van hoe het met jouw energieniveau zit, kun je onderstaande stellingen beantwoorden en ondervinden of je in een groene, oranje of rode zone van energie begeeft.

Stelling 1: Ik slaap al langer niet goed (meer dan 4 weken)

Stelling 2: Ik ben veel moe de laatste tijd (meer dan 4 weken)

Stelling 3: Ik heb al langer dat ik me niet goed kan concentreren (meer dan 4 weken)

Stelling 4: Ik ben de laatste tijd veel emotioneler (meer dan 4 weken)

Stelling 5: Huishoudelijke taken kost meer dan gemiddeld moeite (meer dan 4 weken)

Stelling 6: Ik voel me rusteloos, kan moeilijk stil zitten (meer dan 4 weken)

Stelling 7: Ik merk dat ik niet zo goed meerdere dingen tegelijk kan doen,
het moet één voor één (meer dan 4 weken)

Stelling 8: Ik ben sneller prikkelbaar en geïrriteerd (meer dan 4 weken)

Wat zegt jouw resultaat:

Groen

Je hebt van de 8 stellingen 1 keer "waar” aangegeven. Dit betekent dat jouw energiebalans goed op orde is. 8x “waar” is natuurlijk nog beter maar het is goed om te beseffen dat niet alles perfect hoeft te zijn in je leven. Tijdelijke stress hoort nu eenmaal bij het leven. Stress wordt pas een probleem als deze langdurig van aard is. Ons advies: Blijft vooral doorgaan op de weg zoals je nu bezig bent!

Oranje

Je hebt van de 8 stellingen 3 keer of minder "waar" aangegeven. Dit betekent dat je in een gevarenzone zit qua energie. Ga voor jezelf eens na waar dit hem in zit. Wellicht kun je dit zelf al snel oplossen door een paar dingen in leven aan te aanpassen zoals het maken van een dagelijks “Ommetje”. Kom je er zelf niet helemaal uit, vraag dan een oriënterend gesprek aan met een professional van MIR Advies.

Rood

Je hebt van de 8 stellingen meer dan 3 keer “waar” aangegeven. Je loopt de kans om verder uit balans te raken en burn-out te ontwikkelen, vooral als het rood langer aanhoudt in tijdpad wordt de kans hierop groter. Stress hoort bij het leven echter indien deze langdurig van aard wordt is het geen gezonde stress meer. Wil je meer weten over waar je zelf staat? En een op maat vorm gegeven professionele begeleidingsprogramma volgen, neem dan vrijblijvend eens contact op met een van onze professionals van MIR Advies.

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png