Begeleiding bij een
2e spoor traject

Lukt het u en de werknemer/werkgever niet om gedurende het eerste ziektejaar een passende oplossing binnen uw bedrijf te vinden? Dan bent u als werkgever verplicht een tweede spoor traject te starten. MIR Advies heeft de ervaring en kennis van wetgeving in huis om van het tweede spoor traject een succes te maken. Wilt u compleet ontzorgd worden en samenwerken met een flexibele partner? Neem dan vrijblijvend contact op.

bankenmoe.jpg

Kennis van de arbeidsmarkt

Een zieke werknemer die terechtkomt in een tweede spoortraject heeft vaak al een lange onduidelijke periode achter de rug en staat voor een onzekere toekomst. MIR Advies heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar ander passend werk en daardoor goed inzicht in de veranderende arbeidsmarkt.

Individuele begeleiding, directe betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn van groot belang om de werknemer te helpen naar een baan die bij hem of haar past gedurende het tweede spoortraject. De werknemer staat daarom voorop bij MIR Advies. En daar blinken we in uit.

Er wordt gezocht naar een baan die zoveel mogelijk past bij de vaardigheden en interesses van de werknemer. Daarnaast wordt de werkgever op regelmatige basis geïnformeerd over de vorderingen in het tweede spoortraject. Zo weet u altijd precies hoe het proces ervoor staat.

Ja, ik wil direct in contact komen

Snelle en effectieve resultaten

Alle betrokken partijen hebben steeds met dezelfde contactpersoon/coach/begeleider te maken. Dit is niet alleen prettig voor de vertrouwensband, het werkt ook snel en effectief. Niets is vervelender dan gedurende het tweede spoor traject op meerdere vlakken te moeten schakelen. Dit komt het proces niet ten goede, waardoor MIR Advies bewust kiest om te werken met één contactpersoon. De werknemer staat samen met de werkgever voorop!

Ja, ik wil direct aan de slag
batterijmetlamp.png

Elk mens is uniek

Elk mens is uniek waardoor we een op maat gesneden traject vorm geven. Wij vinden het belangrijk dat een werknemer wordt gehoord en gezien. We luisteren daarom goed en sluiten aan op het niveau dat men aankan.

Onze gereedschapskist met instrumenten die we kunnen inzetten is bovendien ook breed. We zetten de instrumenten dusdanig in dat de werknemer in beweging komt, blijft en bij voorkeur zich (persoonlijk) ontwikkelt. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Vraag direct een offerte aan!

M.I.R. Advies kan helpen met ....

2e spoor traject

Lukt het u en de werknemer niet om gedurende het eerste ziektejaar ...

Werkfit UWV

Als samenwerkingspartners begeleiden re-integratiebedrijf MIR Advie...

Stress & Burn-out Coaching

Is jouw batterij voor een groot deel leeg? Dan bieden wij begeleidi...

Advies of informatie?

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png