Ik ontvang een uitkering van het UWV

Ontvangt u een uitkering van het UWV en wilt u graag ondersteuning bij het Werkfit gemaakt worden? Dan kunt u ook bij MIR Advies terecht. Als samenwerkingspartners begeleiden re-integratiebedrijf MIR Advies en Arbeidspsychologisch Advies (APA) te ‘s-Hertogenbosch cliënten van UWV, bij wie sprake is van psychische problematiek, richting de arbeidsmarkt.

Maatwerk en individueel

Maatwerk, individuele aanpak en voldoende aandacht voor de kandidaat zijn kernpunten bij onze gezamenlijke en multidisciplinaire begeleiding van kandidaten. In het ene geval zal er, afhankelijk van de problematiek, meer nadruk liggen op het verbeteren van persoonlijke vaardigheden en effectiviteit, terwijl in andere gevallen de keuze en het verwerven van de passend beroep centraal zal staan.

MIR Advies is hoofdaannemer van het Werkfit contract en beschikt als re-integratiebureau over de expertise om de arbeidsmarktpositie van kandidaten in beeld te brengen die past bij de belastbaarheid, de bekwaamheden en de interesses van de kandidaat. Ook met het versterken van de werknemers- en sollicitatievaardigheden heeft MIR Advies ruime ervaring, onder meer door het regelen en begeleiden van werkervaringsplaatsen en stages bij werkgevers.

M.I.R. Advies kan helpen met ....

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png