Ik heb hulp nodig bij stress & burn-out situaties

Bewust omgaan met je energie en de balans vinden tussen inspanning en herstel zijn belangrijke zaken om goed in je vel te zitten. Wanneer je last hebt van stress en je bent behoorlijk vermoeid geraakt of misschien ben je zelfs overspannen of burn-out, dan kunnen wij je via de beproefde CSR methode (Chronische Stress Reversal-methode) begeleiden richting herstel. We maken hierbij gebruik van de T.A. methode (Transactionele Analyse) en komen onderdelen van professor Erik Scherder hierin terug.

bankenmoe.jpg

Voor wie?

Wanneer je chronische stressklachten hebt.

 

Wat is het doel?

Het doel is het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress. Dit doen wij via de beproefde CSR (Chronische Stress Reversal) methode. 

5698_zelfzorgplan.jpg

Hoe ziet het traject eruit?

Stap 1: Uitgebreide intake en vragenlijst

We gaan van start in het traject met een uitgebreide intake en het inzetten van CSR Vragenlijst Stressklachten om goed inzicht te krijgen in de ernst van je stressklachten. De resultaten worden samengevat in een rapportage met conclusies en adviezen.

 

Stap 2: Coachgesprekken en oefeningen

Het traject kent 3 fases en afhankelijk van je klachten wordt per fase het accent gelegd die voor jouw herstel relevant zijn. Fase 1 gaat om het stoppen van de roofbouw en bevorderen van herstelfuncties. Fase 2 is het opbouwen van vitaliteit en fase 3 is het opbouwen van je conditie en het re-integreren. Je wordt via de CSR methode gecoacht op fysiek, mentaal en gedragsniveau. Daarnaast maken we gebruik van de T.A. methode en onderdelen van professor Erik Scherder. Je krijgt oefeningen en huiswerkopdrachten die erop gericht zijn om bewuster om te gaan met jouw energie en een balans te hebben tussen inspanning en herstel. Het doel is om je energie op te bouwen en je zelfmanagement te verbeteren zodat je weer fit wordt en blijft.  

 

Stap 3: Eindgesprek - Zelfzorgplan

Het traject ronden we af met een Zelfzorgplan zodat de kans op terugval klein wordt. 

 

batterijmetlamp.png

Hoe lang duurt het traject?

Afhankelijk van de mate van je stressklachten zal het traject circa 3 tot 9 maanden duren. In het begin zijn de contacten frequenter, daarna vinden de coachgesprekken om de 3 weken plaats. Een gesprek duurt ongeveer 1 uur.

M.I.R. Advies kan helpen met ....

foto2.jpg

Meer weten? Neem contact op met Mirjam!

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact op of laat een bericht achter, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png