Samenwerkingsverband 

Met organisatie APA 's-Hertogenbosch

MIR Advies is hoofdaannemer van het WerkFit-contract en beschikt als re-integratiebureau over de expertise om de arbeidsmarktpositie van klanten in beeld te brengen die past bij de belastbaarheid, de bekwaamheden en de interesses van de klant. Ook met het versterken van de werknemers- en sollicitatievaardigheden heeft MIR Advies ruime ervaring, onder meer door het regelen en begeleiden van werkervaringsplaatsen en stages.

APA en MIR

APA levert ten behoeve van het WerkFit-contract specifieke ondersteunende diensten. Hierbij kun je denken aan een NPO (NeuroPsychologisch Onderzoek) of APO (ArbeidPsychologisch Onderzoek). Ook specifieke coaching kan door APA verzorgd worden op het gebied van cognitieve vaardigheden (Cogmed-training)

MIR Advies beschikt over een arbeids- en loopbaanpsycholoog die nagaat wat de klant of werknemer nodig heeft om werkfit te worden, waarbij er tevens aandacht zal zijn voor de capaciteiten, kwaliteiten en de persoonlijke effectiviteit.

tevredenheidslogo.jpg

Klanttevredenheidsonderzoek

Conform de eisen die het UWV stelt hebben wij in 2021 een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren voor de afgesloten Werkfit trajecten. Onze klanttevredenheidsscore:

 

We zijn trots op onze klanten

uwv.png
logomcdonalds.png
martensvanoord.png
avanshogeschool(1).png
ggzbreburg(1).png
simonscholen(1).jpg
homeinsteadlogo.png
rasenberg.png
vanoordrotterdam.png
brabotech.jpg
paliers.png